Приговори од крајни корисници

Согласно новиот закон за електронски комуникации се менува процедурата за постапување по приговори  од крајни корисници. Запознајте се детално со процедурата за постапување по приговори на следниот линк.

За поднесете Барање за решавање на спор до АЕК по електронски пат преку е-Агенција Ве молиме следете ги следните чекори:

  1. Регистрирајте се на порталот е-Агенција на следниот линк.
  2. Најавете се на порталот со Вашето корисничко име и лозинка
  3. Од главното мени изберете Услуги -> Барање за решавање на спор или кликнете на следниот линк како на сликата.

Baranje_spor