Прикажи локации на Мапа
Служба
  •  
  • Радиодифузна
  • Фиксна
  • Копнено мобилна(П)
  • Поморска(внатрешна пловидба)
  • Радиоаматерска
  • Други служби
  • Воздухопловна
  • Сателитска
  • Копнено мобилна(Ј)
БројКорисникГрадУлицаВид на станицаЛокацијаФрекв(kHz) Од-ДоКаналВажи до
Нема пронајдени записи - Внесете Филтри