Регистар за радиоопрема

Прикажи радио опрема со следните услови

Листа на радиоопрема
Реден број Датум Тип на радио опрема Модел Производител Намена
1 17.08.2018 таблет компјутер SM-T719 SAMSUNG НАТАМОШНА ПРОДАЖБА
2 16.08.2018 мобилна радиостаница VX-2200-G6-25(LCD VHF) Motorola Solutions Germany GmbH за понатамошна продажба
3 16.08.2018 мобилна радиостаница VX-2200-G6-25 (LCD UHF) Motorola Solutions Germany GmbH за понатамошна продажба
4 16.08.2018 мобилна радиостаница VX-2100-DO-25(VHF) Motorola Solutions Germany GmbH за понатамошна продажба
5 16.08.2018 мобилна радиостаница VX-2100-DO-25 (UHF) Motorola Solutions Germany GmbH за понатамошна продажба
6 16.08.2018 мобилен телефон LG-H870 LG Electronics Понатамошна продажба
7 15.08.2018 мобилен телефон ALCATEL 5052Y type A3A TCT Mobile Europe SAS за понатамошна продажба
8 13.08.2018 преносен компјутер (лаптоп) EliteBook 850 G5 Notebook PC (HSN-I13C-5) HP Inc. за понатамошна продажба
9 13.08.2018 преносен компјутер (лаптоп) EliteBook 830 G5 Notebook PC (HSN-I12C HP Inc. за понатамошна продажба
10 10.08.2018 преносен компјутер (лаптоп) EliteBook 840 G5 Notebook PC HP Inc. за понатамошна продажба
Прикажувам 1 - 10
Страница 1
Почетна Следна